12-10 קוקוטים בקוטר 8 ס"מ או לתבניות אלומיניום חד-פעמיות בקוטר דומה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי הכלים
לטופי
אופן ההכנה
1
מרפדים את תחתיות הכלים בנייר פרגמנט, מברישים את הדפנות והתחתית בחמאה רכה ומצפים בסוכר דמררה. מעבירים למקרר עד השימוש.
מכינים מחית תמרים
2
שמים בסיר קטן תמרים, מים, תה ותבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-5 דקות.
3
מורידים מהכיריים, טוחנים במעבד מזון למחית חלקה ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
מכינים את הפודינג
4
מערבלים חמאה, סוכר חום ומלח במיקסר עם וו גיטרה במהירות גבוהה כ- 3 דקות לתערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים ביצים בזו אחר זו ומערבלים 3 דקות נוספות. מוסיפים את מחית התמרים ומערבלים דקה נוספת עד שהתערובת אחידה. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח ומערבלים רק עד שהוא נטמע לגמרי בבלילה.
5
מרתיחים מים בסיר ומניחים עליו סלסילת אידוי. יוצקים את הבלילה לתוך הכלים, מעבירים לסלסילת האידוי, מכסים ומאדים כ- 10 דקות עד שהעוגות מתייצבות ותופחות מעט. מצננים לחלוטין ומחלצים את הפודינג מהכלים.
מכינים טופי ומגישים
6
מביאים את כל חומרי הטופי לרתיחה בסיר קטן. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל 5 דקות בבעבוע עדין עד שהטופי מסמיך למרקם של יוגורט.
7
לפני ההגשה מחממים מעט את הפודינג. מניחים כל מנה על צלחת, יוצקים עליה 2 כפות טופי ומגישים, רצוי לצד קרם פרש או קצפת לא ממותקת. הפודינג יישמר עד שבוע במקרר.