החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
לצזיקי
אופן ההכנה
מכינים את המלית
1
מערבבים בקערה דג, לימון כבוש, פלפל צ'ומה וכוסברה.
ממלאים את הסיגרים
2
פורשים עלה סיגר על משטח עבודה, מניחים חופן מתערובת הדג לאורך החלק התחתון של העלה. מברישים את קצות העלה בחלמון ומגלגלים תוך כדי הידוק לסיגר. ממשיכים כך עם יתר העלים.
מכינים את הצזיקי
3
מערבבים את כל מרכיבי הציזיקי בקערה ומעבירים למקרר.
מטגנים את הסיגרים
4
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים עד להזהבה.מעבירים לצלחת עם נייר סופג. מגישים חם לצד הצזיקי.