מתכון

סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות

הפסטלים אף פעם לא מתים, הם רק משתנים. עם מלית דג מתובלת לצד צזיקי ארומטי וקליל הם הופכים למנה קיצית ונפלאה

5,938 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית

לצזיקי

אופן ההכנה

מכינים את המלית

1

מערבבים בקערה דג, לימון כבוש, פלפל צ'ומה וכוסברה.

ממלאים את הסיגרים

2

פורשים עלה סיגר על משטח עבודה, מניחים חופן מתערובת הדג לאורך החלק התחתון של העלה. מברישים את קצות העלה בחלמון ומגלגלים תוך כדי הידוק לסיגר. ממשיכים כך עם יתר העלים.

מכינים את הצזיקי

3

מערבבים את כל מרכיבי הציזיקי בקערה ומעבירים למקרר.

מטגנים את הסיגרים

4

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים עד להזהבה.מעבירים לצלחת עם נייר סופג. מגישים חם לצד הצזיקי.