מתכון

סינייה

מצננים את הקבב במקרר וצולים אותו על המנגל יחד עם פלחי בצל ועגבנייה

53,753 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סינייה של רועי תבור. צילום: יפית בשבקין. סטיילינג: נועה קנריק
סינייה של רועי תבור. צילום: יפית בשבקין. סטיילינג: נועה קנריק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

לקבב

1

מערבבים יחד את הבשר הטחון, הבצל, הפלפל השחור, המלח, הכמון ופטרוזיליה. יוצרים מהתערובת כ-15 קציצות ומכניסים למקרר לשעתיים.

2

מוציאים את הקציצות מהמקרר וצולים על מחבת פסים או על המנגל עד מידת מדיום. צולים גם את פלחי העגבנייה והבצל.

לסינייה

3

כשהקבבים מוכנים מניחים אותם בכלי חסין אש המתאים לתנור, יחד עם העגבנייה והבצל הצלויים. מעל הקבבים והירקות יוצקים את הטחינה ואופים בתנור במשך 15 דקות בחום של 180 מעלות.

להגשה

4

מוציאים את הקבבים מהתנור, מניחים על צלחת הגשה, ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה וצנוברים.