החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולפים ופורסים את האבטיח לפלחים דקים. פורסים את הנקטרינות לפלחים ואת הגבינה חותכים לחתיכות קטנות.
2
מסדרים את כל מרכיבי הסלט בקערה. מזלפים מעל את קרם הבלסמי. שומרים בקירור עד להגשה.
את השילוב אבטיח-בולגרית קשה לנצח, אך ניתן לשפר. הוסיפו מעט נקטרינות ויש לכם מנה משודרגת
קולפים ופורסים את האבטיח לפלחים דקים. פורסים את הנקטרינות לפלחים ואת הגבינה חותכים לחתיכות קטנות.
מסדרים את כל מרכיבי הסלט בקערה. מזלפים מעל את קרם הבלסמי. שומרים בקירור עד להגשה.