החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
1
מבשלים את שני סוגי האורז כל אחד בנפרד בסיר עם מים רותחים כמו שמבשלים פסטה — את האורז הלבן 15 דקות ואת אורז הבר כ 20- דקות או עד שהגרגרים מתרככים ומתחילים להתפצל אבל לא מתפרקים לגמרי. מסננים ומצננים במים זורמים.
2
משרים את העוף ב 3- כפות שמן זית ומיץ לימון מכוסה כחצי שעה במקרר.
3
מחממים ווק עם כף שמן זית ומקפיצים את נתחי העוף 3 דקות להחלפת הגוון. מתבלים במלח ופלפל.
4
מוסיפים תירס ומקפיצים עוד דקה-שתיים. מוסיפים בצל ירוק וטבסקו ומורידים מהכיריים. מצננים לטמפ’ החדר.
5
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.
6
מערבבים את שני סוגי האורז עם נתחי העוף וארוגולה, מוסיפים רוטב, מערבבים ומגישים.