החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר על אש גבוהה. מוסיפים את שמן הזית ועלי התרד, מערבבים היטב ומבשלים 3-2 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהנפח שלהם יורד לרבע מנפחם המקורי. אם יש נוזלים בתחתית הסיר לא מוסיפים את המים, ואם לא מוסיפים את המים.
2
מוסיפים את הבורגול לסיר, מערבבים היטב, מכסים ומכבים את האש. משהים 3-4 דקות, אחריהן הבורגול מבושל ומוכן.
3
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את המשמשים והפיסטוקים ומערבבים בעדינות. אפשר להוסיף שמן זית.