החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטחינה
להגשה
אופן ההכנה
1
מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.
2
מתבלים אספרגוס וברוקולי בשמן זית, מלח ופלפל. מניחים על הגריל ל-5 דקות עד שמתרככים ומשחימים מעט וקוצצים גס.
3
מערבבים טחינה, מיץ לימון, מים, רוזטה ושמן זית.
4
יוצקים טחינה לצלחת הגשה ועליה מניחים את הירקות. מפזרים שקדים ומגישים.
5
גיוונים: משתמשים בירקות ירוקים אחרים: אפונת שלג, בוק צ’וי, תרד תורכי או שעועית ירוקה רגילה (לא שטוחה). שימו לב שירקות שונים יצריכו זמן שונה על הגריל.