החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מטגנים אפונה
1
מחממים סיר קטן עם שמן עמוק ומטגנים אפונה כ- 10 דקות עד שהיא פריכה. מעבירים למסננת מרופדת בנייר סופג.
מכינים את הסלט
2
כותשים שום ופלפל חריף במכתש עד שהם מעוכים לגמרי. מוסיפים שעועית וכותשים עד לקבלת מרקם גס יחסית. מוסיפים סוכר דקלים וכותשים עד שהוא מתפורר לגמרי.
3
מוסיפים דג ומועכים למרקם גס. מוסיפים מלח וליים ומערבבים תוך כדי מעיכה. מוסיפים עלי כוסברה, נענע ואפונה מטוגנת ומערבבים קלות.