לאופן ההכנה, צפו בסרטון בסוף המתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
1
מאדים פרחי ברוקולי בסיר אידוי כ־5 דקות לריכוך. מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים בצד.
2
מאדים דלורית בסיר האידוי כ־10 דקות לריכוך. מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים בצד.
מכינים את הרוטב
3
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
מכינים את הסלט ומגישים
4
מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט, מתבלים ברוטב, מפזרים עשבי תיבול קצוצים ומגישים.