החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים את החצילים
1
קולים חצילים על אש גלויה כמה דקות מכל צד עד שהם רכים ושחומים. מצננים 15-10 דקות, מסירים את הקליפה ומניחים את בשר החצילים במסננת כשעה כדי להיפטר מהנוזלים.
2
קוצצים גס את בשר החצילים ומעבירים לקערה.
מכינים את העגבנייה
3
חורצים איקס על העגבנייה ומניחים כדקה במים רותחים. קולפים את העגבנייה, חוצים ומסלקים את הזרעים. חותכים את בשר העגבנייה לקוביות בגודל 1/2 ס"מ ומעבירים לקערה עם החציל.
משלימים את הכנת הסלט
4
מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
5
מגישים קר או בטמפ' החדר. שומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.