"עבורי סלט ירוק הוא לא סתם מנת צד; הוא קנבס ריק, הזדמנות לבנות מנה שכל ביס שלה הוא הפתעה".
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט
לרוטב
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־ 160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
משמנים פילה דג, מניחים בתבנית ואופים 20 דקות עד הזהבה.
3
צורבים במיה ואספרגוס על מחבת גריל 4 דקות, עד שהם מתחילים להיחרך.
4
מפרידים חסה לעלים ומסדרים על צלחת הגשה. מפוררים גס מעל החסה את פילה הדג ומוסיפים את הבמיה, האספרגוס ותאנים.
5
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומגישים.