זה סלט שאפשר להכין מראש והוא מעולה לפיקניקים ומנגלים. את הירקות אפשר לפרוס במדולינה או בסכין חדה עד יומיים לפני ההגשה ולשמור במקרר בקופסת מלאה במים. את העשבים אפשר לשטוף בקערת מי קרח, לסנן ולייבש בעזרת מגבת נייר או בד ולשמור עד יומיים עטופים במגבת נייר יבשה במקרר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לויניגרט מייפל
להגשה
אופן ההכנה
מכינים ויניגרט מייפל
1
טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב חלק.
מכינים ומרכיבים את הסלט
2
מעבירים את כל הירקות לקערה רחבה. יוצקים מעל ויניגרט מייפל, מערבבים ומפזרים תערובת גרעינים לסלט.