מתכון

סלט אביבי מירקות חווה

שף דיוויד פרנקל מגיש מתכון לסלט אביבי שיזכרו לכם הרבה זמן אחרי שתשירו "חד גדיא"

2,671 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
סלט אביבי מירקות חווה של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו
סלט אביבי מירקות חווה של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

להגשה

אופן ההכנה

לארטישוק

1

מביאים לרתיחה סיר עם מים וכף מיץ לימון ומבשלים את לבבות הארטישוק במשך 35 דקות עד לריכוך.

לבמיה

2

צורבים את הבמיה במחבת חמה עד לקבלת צבע זהוב. מוסיפים כפית מיץ לימון וחוצים את הבמיות לאורכן.

לאפונת השלג

3

בסיר עם מים רותחים חולטים למשך כמה שניות את אפונת השלג ומעבירים מיד למי קרח.

לרוטב

4

מערבבים את כל החומרים יחד.

להרכבה

5

מערבבים את כל מרכיבי הסלט עם הרוטב ומגישים.