החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
לארטישוק
1
מביאים לרתיחה סיר עם מים וכף מיץ לימון ומבשלים את לבבות הארטישוק במשך 35 דקות עד לריכוך.
לבמיה
2
צורבים את הבמיה במחבת חמה עד לקבלת צבע זהוב. מוסיפים כפית מיץ לימון וחוצים את הבמיות לאורכן.
לאפונת השלג
3
בסיר עם מים רותחים חולטים למשך כמה שניות את אפונת השלג ומעבירים מיד למי קרח.
לרוטב
4
מערבבים את כל החומרים יחד.
להרכבה
5
מערבבים את כל מרכיבי הסלט עם הרוטב ומגישים.