מתכון

סלט כוסמין ושזיפים

לגרגירי הכוסמין טעם מתקתק ואגוזי שמשתלב מצוין עם פירות, השילוב שלהם עם השזיפים החמוצים-מתוקים מחמיא להם במיוחד

1,225 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
סלט כוסמין ושזיפים. צילום: shutterstock
סלט כוסמין ושזיפים. צילום: shutterstock

קל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים גרגירי כוסמין בשפע מי מלח רותחים כ- 30 דקות עד שהם מגיעים לדרגת אל דנטה. מסננים, שוטפים במים קרים ומצננים.

2

מעבירים את גרגירי הכוסמין לקערה גדולה, מוסיפים שזיפים, שקדים וצימוקים. הסלט, לפני הוספת הירוקים והרוטב, נשמר עד 3 ימים במקרר.

3

לפני ההגשה: מוסיפים פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, שמן זית, מיץ לימון, סומאק, מלח ופלפל, מערבבים ומגישים.