מתכון

סלט כרשה צהוב

המון כרשה, המון פלפל שחור, טיפה לימון ומעט תימין. עונג פשוט של קיץ

2,179 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
סלט כרשה צהוב. צילום: shutterstock
סלט כרשה צהוב. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים פרוסות כרשה בקערה גדולה. מפזרים עליהן מלח ומערבבים. מכסים בניילון נצמד. משהים כ- 1/2 שעה ועד שעתיים במקרר (אפשר גם מחוץ למקרר במקום מוצל וקריר).

2

שוטפים את הכרשה בהרבה מים וסוחטים. מעבירים לקערה נקייה.

3

מתבלים במיץ לימון ואבקת קארי. אם הכרשה יבשושית וסיבית לאחר ההשריה, מוסיפים 4-3 כפות מים שיעירו אותה לחיים. שומרים במקרר עד 3 ימים.