מתכון

סלט מחמצים מרוקאי

חמוצים אקספרס - הירקות מתקבלים פריכים ומתקתקים. ויש גם פטנט מדליק להגשה

36,210 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
סלט מחמצים מרוקאי של רות אוליבר. צילום: Shutterstock
סלט מחמצים מרוקאי של רות אוליבר. צילום: Shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את הירקות החתוכים בקערה, מפזרים מלח ומערבבים היטב. יוצקים מעל מיץ לימון ושמן, מערבבים ומניחים לכמה דקות לספיגת טעמים.

2

מערבבים שוב, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים או שומרים במקרר — ככל שיעבור יותר זמן, הירקות ימשיכו להתרכך ולהחמיץ.

3

לפני ההגשה אפשר לשפד על שיפודי עץ או במבוק.