מתכון

סלט נקטרינות, זיתים שבורים ואריסה עם נתחי בורי

הגרסה הקיצית שלנו לסלט תפוזים וזיתים מרוקאי — תפאורה צבעונית ומצטיינת לדג הנא

5,738 בשלנים התעניינו במתכון זה
של יגאל אזולאי ואבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: טליה אסיף
של יגאל אזולאי ואבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: טליה אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבורי

אופן ההכנה

מכינים את הבורי

1

מורחים את הבורי בשמן זית מתובל במלח, פלפל וקליפת לימון. משהים שעה במקרר.

מכינים את הסלט ומרכיבים את המנה:

2

מערבבים את כל חומרי הסלט ומחלקים לצלחות הגשה.

3

פורסים את הדג לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ ומחלקים בין הצלחות. מזלפים מעט מנוזלי הסלט ומגישים.