החומרים טבלת מידות ומשקלות
למקלות גבינה
לרוטב
לסלט
אופן ההכנה
1
חותכים את הנקטרינות לפרוסות עבות וצולים את הפרוסות במחבת עם חמאה. מוסיפים סוכר, מיץ לימון, עלי מרווה ואניס ומבשלים עד שנוצר קרמל עדין והנקטרינות מתרככות מעט. מצננים.
למקלות הגבינה
2
חותכים את הבצק לרצועות, טובלים בביצה טרופה ומצפים בפירורי פרמזן. מסובבים את הבצק לספירלה, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא ל-10 דקות. אופים את המקלות כ-15 דקות עד הזהבה ומצננים.
לרוטב
3
מערבבים היטב שמן אגוזים, חומץ שרי ומלח.
לסלט
4
מערבבים את העלים, הצנונית והסחלבים עם הרוטב.
להגשה
5
מסדרים את הסלט על צלחת הגשה, ומוסיפים את הנקטרינות הצלויות, השקדים ומקלות הגבינה.