מתכון

סלט סלק צלוי וגרגרי חומוס

תנו לסלק את הזמן שלו בתנור, והוא יפיק מעצמו טעמים מופלאים, שיתחדדו עוד יותר על רקע התפאורה שתבוא בהמשך

55,332 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
סלט סלק צלוי וגרגרי חומוס של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע
סלט סלק צלוי וגרגרי חומוס של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל 180- מעלות.

מכינים את הסלק והרוטב

2

עוטפים כל סלק ברדיד אלומיניום.

3

אופים כשעה עד שעה וחצי עד לריכוך. מצננים, קולפים וחותכים לאצבעות.

4

מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.

מכינים את הסלט ומגישים

5

מערבבים את הסלק עם גרגרי חומוס ובצל ירוק. מוסיפים את הרוטב, מערבבים קלות, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד 24 שעות.

6

לפני ההגשה מערבבים את הסלט עם ארוגולה ומגישים.