החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל 180- מעלות.
מכינים את הסלק והרוטב
2
עוטפים כל סלק ברדיד אלומיניום.
3
אופים כשעה עד שעה וחצי עד לריכוך. מצננים, קולפים וחותכים לאצבעות.
4
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.
מכינים את הסלט ומגישים
5
מערבבים את הסלק עם גרגרי חומוס ובצל ירוק. מוסיפים את הרוטב, מערבבים קלות, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד 24 שעות.
6
לפני ההגשה מערבבים את הסלט עם ארוגולה ומגישים.