החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.
2
מניחים על הרשת עגבניות, בצל, שום ופלפלים וחורכים היטב כמה דקות עד שהם נעשים מפוחמים ומתרככים.
3
מעבירים את הירקות המפוחמים לקרש חיתוך ונפטרים בזהירות מחתיכות שחורות (בלי לשטוף את הירקות). אם רוצים, קולפים את השום והבצל. קוצצים גס ומעבירים לקערה.
4
מוסיפים כוסברה, מיץ לימון, שמן זית מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים על פיתה חרוכה עם טחינה ליד.