טיפ: כדאי לקלות כמות גדולה של פלפלים, לחלק למנות, לזלף שמן זית ולשמור במקפיא. בכל פעם שמתחשק מפשירים מנה, מוסיפים עגבניות חלוטות ומערבבים לסלט נפלא.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרתיחים מים בסיר גדול. חורצים X בתחתית העגבניות, חולטים את העגבניות 3-2 דקות במים הרותחים ומעבירים למי קרח על מנת להפסיק את הבישול. קולפים, חותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומניחים בקערה.
2
קולים את שני סוגי הפלפלים בגריל או על להבה פתוחה מכל הצדדים. מעבירים לשקית ניילון וסוגרים היטב, כדי שהאדים יעזרו לקליפה להינתק בקלות. ממתינים כמה דקות וקולפים. חותכים לקוביות ומוסיפים לעגבניות.
3
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
גיוון: אני אוהבת להוסיף לסלט 1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי.