גיוון: מוסיפים 2 כפות צלפים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסדרים עגבניות, פלפלים וזיתים בקערה. מפוררים עליהם ריקוטה ומזלפים מעל שמן זית ובלסמי.
2
מתבלים, מגררים קליפת לימון טרי ומגישים מיד.
מיקס של ארבעה מרכיבי אנטיפסטי הופך לסלט נהדר וצבעוני במרכז השולחן
גיוון: מוסיפים 2 כפות צלפים.
מסדרים עגבניות, פלפלים וזיתים בקערה. מפוררים עליהם ריקוטה ומזלפים מעל שמן זית ובלסמי.
מתבלים, מגררים קליפת לימון טרי ומגישים מיד.