מתכון

סלט עדשים שחורות ובטטה צלויה עם פילה סלמון מעושן

השפית פרידה רז מגישה מתכון דגים עתיר חלבון ופשוט מאוד להכנה

11,037 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלט עדשים שחורות ובטטה צלויה עם פילה סלמון מעושן של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין
סלט עדשים שחורות ובטטה צלויה עם פילה סלמון מעושן של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלט

לתיבול

אופן ההכנה

1

מבשלים את העדשים עד ריכוך (כחצי שעה).

2

מניחים את קוביות הבטטה על נייר אפייה, מזליפים מעט שמן זית וצולים כ-30 דקות עד ריכוך.

3

מניחים את כל מצרכי הסלט בקערה, מתבלים ומערבבים.