החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט
לתיבול
אופן ההכנה
1
מבשלים את העדשים עד ריכוך (כחצי שעה).
2
מניחים את קוביות הבטטה על נייר אפייה, מזליפים מעט שמן זית וצולים כ-30 דקות עד ריכוך.
3
מניחים את כל מצרכי הסלט בקערה, מתבלים ומערבבים.
השפית פרידה רז מגישה מתכון דגים עתיר חלבון ופשוט מאוד להכנה
מבשלים את העדשים עד ריכוך (כחצי שעה).
מניחים את קוביות הבטטה על נייר אפייה, מזליפים מעט שמן זית וצולים כ-30 דקות עד ריכוך.
מניחים את כל מצרכי הסלט בקערה, מתבלים ומערבבים.