החומרים טבלת מידות ומשקלות
לעוף
לסלט
לוויניגרט
אופן ההכנה
לעוף
1
מורחים את העוף בטריאקי ומפזרים שום מעל. מניחים במקרר ל-30 דקות
2
מחממים מחבת פסים, משמנים מעט וצולים את העוף כ-3 דקות מכל צד עד שהוא משנה את צבעו ועשוי בפנים. מכסים ומצננים. פורסים לפרוסות דקות ככל האפשר.
לרוטב ויניגרט
3
שמים את החומרים בצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב.
להרכבת הסלט
4
חותכים מלפפונים וגזר לרצועות דקות וארוכות בעזרת קולפן ז’וליינים או בסכין, מעבירים לקערה ומוסיפים שומר, פלפל חריף, נבטים וכוסברה.
5
מערבבים חצי מהרוטב עם הסלט, מוסיפים את העוף, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה. יוצקים מעל את שארית הרוטב ומגישים מייד.