החומרים טבלת מידות ומשקלות
וויניגיט
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים את הסלט:
1
מכניסים נתחי חזה עוף פרוס למים רותחים ומומלחים, מכסים ומבשלים 8-5 דקות על להבה בינונית. מכבים את הלהבה וממתינים עד שהמים מצטננים והעוף לבן ומבושל בפנים.
2
קורעים את העוף בידיים לרצועות ומעבירים לקערה. מוסיפים עלי עולש, ארוגולה, אגסים ובצל ומערבבים קלות.
מכינים רוטב ומגישים:
3
שמים את החומרים בצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב.
4
יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומעבירים לכלי הגשה. מפזרים מעל אגוזים ורוקפור ומגישים.