מתכון

סלט עוף עם אגסים ורוקפור בוויניגרט דבש ווניל

סלט של הפתעות: אגוזים מרוסקים, רוקפור מפוררת וכוכב הארוחה — עוף מבושל

13,841 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2020
סלט עוף עם אגסים ורוקפור בוויניגרט דבש ווניל. רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע
סלט עוף עם אגסים ורוקפור בוויניגרט דבש ווניל. רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

וויניגיט

להגשה:

אופן ההכנה

מכינים את הסלט:

1

מכניסים נתחי חזה עוף פרוס למים רותחים ומומלחים, מכסים ומבשלים 8-5 דקות על להבה בינונית. מכבים את הלהבה וממתינים עד שהמים מצטננים והעוף לבן ומבושל בפנים.

2

קורעים את העוף בידיים לרצועות ומעבירים לקערה. מוסיפים עלי עולש, ארוגולה, אגסים ובצל ומערבבים קלות.

מכינים רוטב ומגישים:

3

שמים את החומרים בצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב.

4

יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומעבירים לכלי הגשה. מפזרים מעל אגוזים ורוקפור ומגישים.