מתכון

סלט פול במכתש ועלי

וריאציה על סלט הפפאיה התאילנדי - השקדים הירוקים הטריים נותנים קראנץ' וחמיצות והמלח מחליף את רוטב הדגים

1,046 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
סלט פול במכתש ועלי של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
סלט פול במכתש ועלי של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

אם אין לכם מכתש ועלי גדול הכינו את המנה ב-2-3 סבבים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

כותשים במכתש שום ופלפל צ'ילי. מוסיפים תרמילי פול וכותשים עוד קצת עד שהטעמים נטמעים אך התרמילים נותרים יציבים ולא נמעכים.

2

מוסיפים שקדים ירוקים וכוסברה ומערבבים בעדינות. מתבלים במיץ לימון, מלח ושמן זית, מערבבים מעט ומגישים במכתש.

3

אם אין לכם מכתש גדול חלקו את הכמויות והכינו ב–2–3 סבבים.