הייחוד של הפלפלים האלה הוא בזרעי החילבה, שמוסיפים למנה טעם זר–מוכר. אם אתם לא מוצאים פלפל שושקה, אפשר להשתמש גם בפלפל גמבה רגיל.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב שום
אופן ההכנה
1
טוחנים במעבד מזון פטרוזיליה, שום, חומץ, שמן זית, מלח, סוכר וגרגירי חילבה לתערובת אחידה. מעבירים לקופסה או קערה.
2
מקלפים פלפלים ושומרים את הנוזלים שניגרו.
3
מטביעים את הפלפלים ברוטב, מוסיפים את הנוזלים שניגרו מהם ומשרים במקרר. המנה מוכנה להגשה מיידית. אפשר לשמור במקרר בכלי אטום עד שבוע.