יפעת היא חברה טובה שלי, שרצתה לשלב קייל ומצליבים נוספים בתפריט שלה מטעמי בריאות, אבל לא ממש אהבה את הטעם. הכנתי לה סלט עשיר של ירוקים שנאכלים Raw (ללא חליטה), כך שמקבלים את מלוא הערכים התזונתיים שלהם. איך עושים את זה טעים? קוצצים את הירקות דק-דק ומפנקים אותם בגודיז כמו פקאנים, חמוציות וגרעיני חמנייה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה.
2
מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים ומגישים.
לבלוג של זהר לוסטיגר בשן