דורון: "עד לפני כמה שנים לא היה פשוט להשיג קייל בארץ, אבל מאז שהוא הגיע אני חוגג איתו. אני משתמש בקייל איטלקי, שעליו כהים במיוחד, ומעסה אותו עם מלח לריכוך במקום לחלוט. כך הוא שומר על כל הערכים התזונתיים שבזכותם הוא נחשב לסופר פוד."
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב קיסר
אופן ההכנה
1
מפרידים את הגבעולים מעלי הקייל וקוצצים את העלים גס. נפטרים מהגבעולים.
2
מעבירים את העלים לקערה, מוסיפים מלח ומעסים עם שתי הידיים כ- 5 דקות לריכוך.
3
מוסיפים לקערה עגבנייה, בצל וקרוטונים ומערבבים קלות.
4
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית לאיחוד, יוצקים על הסלט ומגישים.