להעצמת הטעם אפשר להוסיף קצת שמן כמהין
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
פורסים קישואים לרצועות דקות בעזרת קולפן ומעבירים לקערה.
2
מערבבים שמן זית, מיץ לימון ומלח יוצקים על הקישואים ומערבבים.
3
עורמים על צלחת הגשה, מפזרים פרמזן ומגישים.
סלט בעל 4 מרכיבים בלבד שמגישים כמנה ראשונה, כתוספת או כטופינג לברוסקטה קלויה
להעצמת הטעם אפשר להוסיף קצת שמן כמהין
פורסים קישואים לרצועות דקות בעזרת קולפן ומעבירים לקערה.
מערבבים שמן זית, מיץ לימון ומלח יוצקים על הקישואים ומערבבים.
עורמים על צלחת הגשה, מפזרים פרמזן ומגישים.