מתכון

סלט שורשים, תפוזים וגבינת עיזים

ירקות השורש הטריים משתלבים היטב עם פלחי התפוזים, הפריכות של האגוזים וגבינת העיזים הנפלאה

23,920 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
סלט שורשים, תפוזים וגבינת עיזים של רות אוליבר | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
סלט שורשים, תפוזים וגבינת עיזים של רות אוליבר | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

אנחנו אוהבים את הסלט קראנצ’י וטרי, אבל אפשר ליהנות ממנו גם למחרת.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה.

2

מערבבים את הירקות, הפירות ועשבי התיבול בקערה.

3

יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים, מפזרים אגוזים וגבינה ומגישים.