מתכון

סלט שקדים עירומים עם אנדיב ונקטרינות

בדרך כלל מפזרים שקדים קלויים וקראנצ’יים על הסלט מלמעלה. כאן השקדים הטריים הם ליבו של הסלט

1,300 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
סלט שקדים עירומים עם אנדיב ונקטרינות של  ליה שומרון פינדר. צילום: עודד מרום. סטיילינג: עמית פרבר
סלט שקדים עירומים עם אנדיב ונקטרינות של ליה שומרון פינדר. צילום: עודד מרום. סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

משרים שקדים בקערה עם שפע מים למשך 8-6 שעות או למשך 30 דקות במים רותחים.

2

מצננים וקולפים את השקדים בלחיצה על הקליפה. חוצים אותם לאורכם (בחריץ הטבעי).

3

מערבבים את חומרי הרוטב. מ

4

ערבבים את השקדים עם יתר חומרי הסלט, מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומגישים.

לגיוון

5

מחוץ לעונה מחליפים את הנקטרינות באגסים.