החומרים טבלת מידות ומשקלות
לוויניגרט יוגורט
אופן ההכנה
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר קטן, מוסיפים מים לכיסוי ועוד 2 ס"מ מעל תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה. אחרי 5 דקות ברתיחה מחדירים סכין לאחד מתפוחי האדמה ובודקים – אם היא ננעצת בקלות בבשר, עוצרים את הבישול ומסננים. חשוב להימנע מבישול יתר, שיגרום לתפוחי האדמה להתפרק. מסננים, קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל ביס.
2
מעבירים את תפוחי האדמה וכל חומרי הסלט לקערה גדולה.
מכינים את ויניגרט היוגורט:
3
מעבדים בבלנדר את כל מרכיבי הוויניגרט מלבד שמן הזית לרוטב אחיד. מוסיפים את שמן הזית בזילוף אטי תוך כדי עיבוד.
4
יוצקים את הוויניגרט מעל הסלט, מערבבים ומגישים.