מתכון

סלמון במרינדת ג'ינג'ר ולמון גראס

ג'ינג'ר, למון גראס, שאלוט ואנדיב נחשבו פעם לחומרים אקזוטיים. אם תתיידדו איתם, המנות שלכם לא יפסיקו להגיד תודה

8,451 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלמון במרינדת ג'ינג'ר ולמון גראס של שף אוהד קורי. צילום וסטיילינג: שרית גופן
סלמון במרינדת ג'ינג'ר ולמון גראס של שף אוהד קורי. צילום וסטיילינג: שרית גופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי המרינדה, משרים את הדג במרינדה כשעתיים במקרר.

2

מחממים תנור ל-240 מעלות. מסדרים את פרוסות הדגים בתבנית עם נייר אפייה כשהעור כלפי מטה. אופים 5 דקות ומנמיכים ל-170 מעלות, אופים 5 דקות נוספות. הדג צריך להיות צרוב מבחוץ ורך מבפנים.