יש משהו מיוחד במנות שמכינים בקוקי – בזכות האדים הנכלאים בשקית האוכל יוצא צלוי ונימוח בעת ובעונה אחת. היתרון הגדול של השקית הוא בכך שהיא מבשלת את הסלמון במיצים של עצמו, בלי שום תוספת שומן, ולמרות זאת מתקבלת מנה עסיסית. בקיצור: אל תשאירו את שקית הפלא רק לעוף!
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
שמים בשקית את כל החומרים למעט הדגים, סוגרים היטב ומערבבים בניעור. פותחים את השקית, מוסיפים את הדגים, קושרים את השקית וחוזרים על פעולת הניעור-ערבוב כך שכל נתח דג יהיה עטוף ברוטב.
3
מניחים את השקית בתבנית ומנקבים 4-3 חורים בחלקה העליון.
4
אופים 12-10 דקות, מוציאים מהתנור וממתינים 5 דקות. פותחים ומגישים ישר לצלחות.
• מכינים עם חזה עוף פרוס לשניצלים – במקרה כזה אופים 8 דקות.