משרים את נתחי הסלמון בתערובת שמן הזית והדבש 40 דקות
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה את שמן הזית, הג'ינג'ר, הדבש, החרדל, מלח ופלפל. משרים את נתחי פילה הסלמון בתערובת שמן הזית והדבש 40 דקות.
2
בקערה נפרדת מפזרים את השקדים המולבנים ולאחר ההשריה מצפים את הסלמון בחלק ללא העור בשקדים.
3
מעבירים את הסלמון לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-13 דקות. מאחר שסלומון מתייבש מהר, כדאי להניח בתנור קערה עם מים כדי ליצור אדים במהלך הבישול.