מתכון

ספינג' בסגנון מזרח תיכוני

הטעמים המקומיים של הדרים, שקדים וורדים הופכים את הספינג' הזה לאוריינטלי ובלתי נשכח

573 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספינג' בסגנון מזרח תיכוני של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
ספינג' בסגנון מזרח תיכוני של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

להכנת המתכון יש צורך להצטייד במתכון ספינג' בסיסי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקונפי הדרים

לקרם מלבי

לקישוט

אופן ההכנה

לקונפי הדרים

1

מערבבים יחד את כל חומרי הקונפי.

לקרם מלבי

2

מקציפים יחד את כל חומרי המלבי עד שמתקבלת קצפת יציבה.

להרכבת המנה

3

על כל ספינג' מורחים כף אחת של קונפי הדרים. מזלפים לתוך הספינג' את קרם המלבי בעזרת צנתר חלק. מקשטים בעלי ורדים, קליפות ליים מסוכרות ומעט דרז'ה של שקדים.