החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים קוביות אבטיח על צלחת הגשה ומעליהן את פילה הדג.
2
מפוררים מעל כל קוביית אבטיח גבינה בולגרית, מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל וחומץ בלסמי. מפזרים נענע או בזיליקום ומגישים.
כשמחברים למנת הסשימי את השילוב הלוהט של בולגרית ואבטיח מתקבלת מנת קיץ מבריקה ומרעננת
מניחים קוביות אבטיח על צלחת הגשה ומעליהן את פילה הדג.
מפוררים מעל כל קוביית אבטיח גבינה בולגרית, מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל וחומץ בלסמי. מפזרים נענע או בזיליקום ומגישים.