סל וחומר

סשימי דג ים וסלטון תאנים

מנת קיץ נהדרת, מרשימה ומרעננת - רק הקפידו לבחור דג עונתי מקומי וטרי

7,242 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סשימי דג ים וסלטון תאנים של רינת צדוק צילום : חיים יוסף
סשימי דג ים וסלטון תאנים של רינת צדוק צילום : חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלטון תאנים

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל מרכיבי הסלטון בעדינות כדי שלא תיווצר עיסה.

2

מניחים על כל פרוסת דג כפית גדושה מהסלטון.

3

מזלפים עוד מעט שמן זית ומיץ ליים ובוזקים מלח ופלפל. מקשטים בפלפל חריף ובפרחי כוסברה.