מתכון

סשימי של אבוקדו בסויה וג'ינג'ר

הטעם של אבוקדו מתובל בסויה זורק את כולם לטעמו הרענן של הסושי (גם בלי הדג)

24,516 בשלנים התעניינו במתכון זה
סשימי של אבוקדו בסויה וג'ינג'ר של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דנייה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סשימי של אבוקדו בסויה וג'ינג'ר של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דנייה ויינר | סגנון: אוריה גבע

טיפ גיוון: מתגברים את המנה ב- 300 גרם פיסות של פילה דג טרי וקצוץ כמו סלמון, אנטיאס או טונה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולפים אבוקדו, חוצים, מגלענים ופורסים דק.

2

מסדרים את פרוסות האבוקדו בשכבה אחת בצלחת הגשה גדולה או בצלחות אישיות. מזלפים ומפזרים את חומרי התיבול ומגישים.