מתכון

עגבניות צרובות בערק

משתמשים בעגבניות מוצקות ודלות נוזלים מזן תמר או אדמוניה

15,427 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
עגבניות צרובות בערק של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
עגבניות צרובות בערק של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת פסים או גריל.

2

מברישים את הצד החתוך של העגבניות בשמן זית ומתבלים במלח.

3

צורבים על הגריל 4 דקות לקבלת פסי השחמה. מזלפים מעל עראק וצולים עוד כחצי דקה עד שהאלכוהול מתאדה.

4

מגישים חם או בטמפ’ חדר.