החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקציפת גבינת עיזים
להגשה
אופן ההכנה
1
מכניסים עדשים לסיר ויוצקים מים עד כיסוי ועוד 2 ס"מ. מבשלים על חום גבוה כ־15 דקות עד למצב אל דנטה. מסננים.
2
מערבבים 2 כפות שמן זית עם בצל קצוץ ומכניסים למיקרו תנור על תוכנית צלייה בעוצמה מקסימלית ל־5 דקות או עד להשחמה
3
מערבבים את הבצל הצלוי עם שאר החומרים, למעט התרד, ומעבירים לכלי מתאים לתנור. מכניסים למיקרו תנור ל־10 דקות על תוכנית צלייה בעוצמה מקסימלית.
4
מוציאים מהמיקרו תנור ומערבבים עם עלי תרד. מחזירים למיקרו תנור ל־4 דקות נוספות על תוכנית צלייה בעוצמה מקסימלית.
מכינים קציפה
5
מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים גבינת עיזים וממשיכים להקציף רק עד לאיחוד החומרים.
6
מפזרים על המנה עלי זעתר טריים, צנוברים קלויים ומגישים לצד הקציפה.
7
* אם המיקרוגל שברשותכם אינו משולב עם תנור, מכינים את הירקות באופן הבא: מטגנים בצל במחבת עם 2 כפות שמן זית עד להזהבה. מוסיפים את שאר החומרים למעט התרד והברוקולי ומכניסים לתנור במצב טורבו שחומם מראש ל־200 מעלות למשך 20 דקות. מוסיפים את הברוקולי ומחזירים לתנור לעוד 5 דקות. מוסיפים את התרד, מערבבים קלות ומחזירים לתנור לעוד 5 דקות. מוציאים ומגישים עם עלי זעתר, צנוברים קלויים ולצד הקציפה.
תגידו שלום למיקרו הישן ותכירו את התנור משולב המיקרוגל של AEG – תנור רב תכליתי עוצמתי משולב מיקרוגל אינטגרלי בעל 22 מצבי בישול, חימום ואפייה, והכל במכשיר אחד. התנור, בעל תא אפייה ענקי, מגיע עד טמפרטורה של 230 מעלות, כך שבין אם תבחרו להפשיר פיתה או לאפות עוגת שמרים – התנור משולב המיקרוגל של AEG יודע לעשות הכל ובחצי מהזמן.