החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקציפים במערבל את הביצים, הסוכר והווניל עד שנוצרת תערובת תפוחה.
2
מוסיפים לסירוגין את השמן ומיץ התפוזים וממשיכים להקציף עד שהם נטמעים בתערובת.
3
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח וממשיכים לעבד. לבסוף מוסיפים את הטחינה ומערבלים לתערובת אחידה.
4
מרפדים את התבניות בנייר אפייה. מזלפים שליש מכמות הסילאן על שני ניירות האפייה שבתבניות בצורת פסים דקים, זורים שליש מהשומשום בתבניות ומחלקים ביניהן חצי מתערובת העוגה.
5
מזלפים שוב שליש מהסילאן, זורים שומשום ומניחים את התמרים.
6
מכסים במחצית השנייה של התערובת ומסיימים בפסי סילאן ושומשום.
7
מחממים את התנור ל-160 מעלות ואופים כ-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגות יוצא יבש.