מתכון

עוגיות חוויאג' ופירות מיובשים

אבקת קפה שחור ותערובת חוויאג' מבשמים את העוגיות; ג'ינג'ר, שוקולד והדרים מעמיקים את דואט הטעמים המריר-מתוק

6,388 בשלנים התעניינו במתכון זה
עוגיות חוויאג' ופירות מיובשים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
עוגיות חוויאג' ופירות מיובשים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

עוגיות מושלמות לקפה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים קמח עם קפה, חוויאג', שוקולד ופירות מיובשים קצוצים בקערה לתערובת אחידה.

2

מערבלים חמאה, סוכר וסוכר וניל במיקסר עם וו גיטרה דקה-שתיים למרקם אחיד. מוסיפים את תערובת הקמח ומעבדים דקה-שתיים לבצק אחיד.

3

מרפדים תבנית בנייר אפייה.

4

יוצרים מהתערובת כדורים בגודל 4-3 ס"מ. מניחים בתבנית ומקררים שעתיים.

5

מחממים תנור ל-180 מעלות.

6

מוציאים את העוגיות מהמקרר ומעבירים לתנור. אופים 15 דקות ובודקים - אם העוגיות מעלות ניחוח, מוצקות ויציבות בשוליים ומעט רכות במרכז - הן מוכנות. אם לא, נותנים להם דקת אפייה נוספת ובודקים שוב. המרכז אגב יתייצב בקירור.

7

מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי. שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר עד שבועיים.