עוגיות מושלמות לקפה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים קמח עם קפה, חוויאג', שוקולד ופירות מיובשים קצוצים בקערה לתערובת אחידה.
2
מערבלים חמאה, סוכר וסוכר וניל במיקסר עם וו גיטרה דקה-שתיים למרקם אחיד. מוסיפים את תערובת הקמח ומעבדים דקה-שתיים לבצק אחיד.
3
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
4
יוצרים מהתערובת כדורים בגודל 4-3 ס"מ. מניחים בתבנית ומקררים שעתיים.
5
מחממים תנור ל-180 מעלות.
6
מוציאים את העוגיות מהמקרר ומעבירים לתנור. אופים 15 דקות ובודקים - אם העוגיות מעלות ניחוח, מוצקות ויציבות בשוליים ומעט רכות במרכז - הן מוכנות. אם לא, נותנים להם דקת אפייה נוספת ובודקים שוב. המרכז אגב יתייצב בקירור.
7
מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי. שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר עד שבועיים.