החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שמים את כל החומרים מלבד מים וגולדן סירופ בקערת מיקסר עם וו גיטרה. מערבלים במהירות בינונית עד לקבלת פירורים.
2
מערבבים מים וגולדן סירופ בקערית ומוסיפים לקערת המיקסר. מערבלים רק עד לקבלת בצק.
3
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 4-3 מ"מ, קורצים עיגולים בקוטר 4 ס"מ ומסדרים בתבנית.
5
אופים כ-7 דקות עד להזהבה קלה ומצננים.
6
שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר עד שבוע.