מתכון

עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג (סוכר צבעוני)

עוגיות חמאה גדולות וצבעוניות שהילדים ישמח להכין יחד אתכם - וכמובן לאכול

46,643 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
  • עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
    עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
  • עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
    עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
  • עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
    עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר

כדי לקצר תהליכים (וגם להבטיח שהבצק יתקבל פריך במיוחד), אתם יכולים להכין את הבצק במיקסר, והילדים ימשיכו מכאן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרויאל אייסינג:

אופן ההכנה

1

מעבדים חמאה עם אבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים קמח ומלח וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלב ומעבדים, עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק. נמנעים מלישת יתר, כדי שהבצק לא יאבד מפריכותו.

2

יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד, ומכניסים למקרר למנוחה של כחצי שעה.

3

מוציאים מהמקרר ומרדדים את הבצק לעובי 1 ס"מ.

4

מחממים תנור ל-180 מעלות.

5

קורצים עוגיות בצורה הרצויה (פרחים, דובים, לבבות וכו'), ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכיוון שאנו מציירים על הבצק עם רויאל אייסינג, חשוב שהעוגיות יהיו עמידות - עבות וגדולות יחסית.

6

אופים עד שהעוגיות מזהיבות (25-15 דקות, לפי הגודל).

מקררים, ומכינים קישוט רויאל אייסינג:

7

בוחשים חלבונים עם אבקת סוכר לתערובת אחידה וסמיכה יחסית.

8

מחלקים את התערובת בין 6 קעריות, ומערבבים לכל קערית מעט צבע מאכל, עד לקבלת הגוון הרצוי.

9

בודקים את הסמיכות באופן הבא: בעת הערבוב נוצרים עיגולים. אם לאחר 10 שניות הבלילה מתיישרת והעיגולים נעלמים, הגעתם לסמיכות מושלמת לציפוי עוגיות. אפשר להקשות או לדלל לפי הצורך, על ידי הוספת חלבון או אבקת סוכר.