אני אוהבת להוסיף סילאן למתכוני עוגיות – הוא מוסיף להן עסיסיות וטעם קרמלי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מקציפים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכרים, סילאן וביצה עד לקבלת תערובת קרמית.
3
מערבבים בקערה נפרדת את כל שאר המרכיבים ומוסיפים לתערובת שבמיקסר. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4
יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מסדרים בתבנית ואופים 10־12 דקות עד הזהבה.