העוגיות יישמרו בצנצנת אטומה עד 10 ימים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים בקערת מיקסר עם וו גיטרה סירופ מייפל, סוכר, שמן, קינמון, מלח וחלמון ומערבבים לתערובת אחידה.
2
מוסיפים קמח, שקדים טחונים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד. מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה להתייצבות.
3
מחממים תנור ל־170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4
יוצרים מהבצק עיגולים בגודל אגוזי מלך, טובלים באבקת סוכר, מניחים בתבנית ומשאירים רווח היקפי של 1־2 ס”מ בין העוגיות.
5
אופים 10־14 דקות עד שהעוגיות “מתפוצצות” ומתייצבות. מצננים.
מתוך ספר הבישול "הכי טעים בבית" של נטלי לוין, בעלת הבלוג המצליח עוגיו.נט