החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים את התנור ל־170 מעלות. שמים בקערה שקדים טחונים, סוכר, קליפת לימון, תמצית שקדים ומלח ומערבבים קלות. משפשפים את התערובת בקצות האצבעות כדי לפזר את קליפת הלימון ותמצית השקדים באופן אחיד.
2
טורפים במטרפה ידנית את החלבונים עם הדבש עד לקבלת קצף רך. מקפלים את הקצף לתערובת השקדים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, טובלים באבקת סוכר ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 15־10 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.