תבנית פאי 28
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבסיס העוגה
למלית
אופן ההכנה
בסיס העוגה
1
מקרימים את 30 גר' החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים בהדרגה את שאר מרכיבי הבסיס (מלבד החמאה המומסת) ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה.
2
מרדדים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה עד לעובי 1/2 ס"מ.
3
אופים את הבסיס בתנור שחומם מראש ל־175 מעלות במשך 25 דקות, עד שהוא מזהיב.
4
טוחנים את הבסיס האפוי לפירורים. מערבבים ½1 כוסות מהפירורים עם החמאה המומסת, משטחים את התערובת בתבנית ודוחסים מעט.
המלית
5
מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה. מוזגים את התערובת על בסיס העוגה.
6
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל־150 מעלות במשך 30־40 דקות עד שהיא מתייצבת.